Getuigenissen

Op deze website vond u reeds een selectie uit onze realisaties van landelijke, hedendaagse, klassieke en vrije tuinen. Echter vraagt u zich wellicht af hoe tevreden onze klanten zijn over hun nieuwe tuin.

Hieronder vindt u een greep uit de mailtjes die we na afloop van onze realisaties binnengekregen hebben:

Zeer professionele aanpak vanaf ontwerp tot afwerking

Het gehele proces van basisidee, tuinontwerp, realisatie en onderhoudshandleiding werd met een uitstekende kennis van zaken behandeld. We zijn dan ook heel tevreden over het resultaat en de samenwerking met bekwaam en vriendelijk personeel.

Marc en Ingrid Goorden Gysemans, Tessenderlo

Een oprechte dankjewel!

Van uniek tuinontwerp tot prachtige omgeving om te vertoeven.
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met de tuinarchitect tot aan de oplevering stond professionaliteit voorop.
De mooie en gedetailleerde tuinontwerpen en -plannen waren op maat en om in te kaderen. Het ganse proces is iets waar wij met een erg goed gevoel naar terug kijken, wij denken hierbij aan de bereidwilligheid om steeds ons bij te staan met raad en daad, de nauwgezette uitvoering van de werken en de heldere vooraf gemaakte afspraken. Een oprechte dankjewel!

Familie Van Nuffel-Claessen, Mol

Onze samenwerking met tuinarchitecten Verellen was schitterend!

Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat we ruimte hadden voor overleg en inspraak, en we zagen meteen dat met alle wensen rekening werd gehouden. Omdat een degelijk tuinontwerp opstellen niet evident bleek te zijn, gaf Wim ons voldoende tijd om tot een definitief tuinplan te komen. Dit was exact wat we nodig hadden, alleen al door dat herhaaldelijk overleg kwamen we tot een persoonlijk tuinontwerp waar we nu allen 100% achterstaan.
De tuinaanleg was op-en-top professioneel: elke dag werd er netjes gewerkt, duidelijke informatie elke dag, zelfs ruimte voor enkele last-minute aanpassingen.
Nu de tuin af is, genieten we er elke dag van en ik ben er zeker van dat dit ook een sterke meerwaarde is voor onze woning.
Bedankt!

Familie Appels-Wybo uit Lubbeek (Pellenberg)..

Geweldig tuinontwerp, propere aanleg en afwerking.

We zijn enorm tevreden over onze samenwerking met tuinarchitect Wim Verellen voor het ontwerp en de aanleg van onze tuin. Het verkennende gesprek, het overlopen van het ontwerp, de keuze van de materialen voor het terras,… alles verliep vlot. Ook tijdens de tuinaanleg was geen vraag te veel. De uitvoerders zijn zeer stipt, werken alles perfect af en laten alles netjes achter.

Familie Peeters-Verdurmen, Meensel-Kiezegem.

Een sterke tijdloze visie…

Stipt, correct, weet van aanpakken en schuift niets voor zich uit, is goed georganiseerd, heeft kwaliteitsvolle planten en een sterke tijdloze visie, ervaring troef waardoor ook veel beeldmateriaal, weet wat je wilt maar durft ook nee zeggen, geen vraag is hem teveel. Op hem kan je rekenen, zeker als doe-het-zelver! Niet twijfelen.
Chapeau!

Fam. Gielis-Houtmeyers
Beverlo (Korspel)

Een mooie meerwaarde aan onze woning, perfecte uitvoering.

Bij deze wil ik zowel Wim als de mensen die de aanleg uitvoerden bedanken voor het geleverde werk.
Het tuinontwerp maakt dat onze kleine tuin niet die indruk geeft. De plantenkeuze alsook de keuze van materialen is nagenoeg perfect met oog voor kwaliteit (bvb Belgische blauwe steen i.c.m. kleiklinker).
Mijn vele vragen werden vanaf het ontwerp tot na de oplevering van de tuin beantwoord en zelfs nu kan ik er nog steeds terecht met eventuele vragen over tuinonderhoud.
Ook de service na verkoop is correct te noemen, onlangs (meer dan 1 jaar na planten) werden nog planten kosteloos vervangen. Na een telefoontje of mailtje komt deze firma echt zijn beloftes na, niet eenmaal heb ik moeten terugbellen indien iets nog diende te gebeuren of vervangen te worden.
Een pluspunt voor ons was dan ook dat tijdens de werken tuinarchitect Wim regelmatig langskwam zodat kleine probleempjes besproken en verholpen werden.
Ook nen dikke merci aan de mensen die de tuinaanleg kwamen doen, alles met de glimlach, netjes en correct en uitermate behulpzaam, kortom, een aanrader!

Dominiek Peersman, Zemst.

Uitermate tevreden!

Beste Wim, we wensen u van harte te bedanken voor de prachtige tuin die u voor ons ontworpen en aangeplant heeft. We genieten er elke dag met volle teugen van en bijgevolg uitermate tevreden over uw inzichten in het creëeren van een mooie gezellige tuin. Bedankt !

Christophe, Geel.

Mooi werk!

Alles werd goed uitgevoerd waarvoor onze dank! Mooi werk!

fam Van Dessel, Lier

Correct en net werk

Beste via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken. Zowel de absolute correctheid als het nette werk verdienen een pluim . De vriendelijkheid en deskundigheid van tuinarchitectuur Verellen zorgden voor een resultaat dat mag gezien worden. ik raad jullie firma zeker aan!

familie De Volder, Zemst

Je kan er achteraf met je vragen terug

Het is een plezier om te kunnen samenwerken met mensen die stipt op tijd zijn, hun werk goed doen en waar je ook nog met al je vragen terecht kan!

familie Aerts, Herselt

Volop genieten

En nu volop genieten van onze tuin! Bedankt voor jullie mooie werk.

mevr Delsart, Leuven

Zeer tevreden als doe-het-zelver

Als doe-het-zelver was ik zeer tevreden over de samenwerking met tuinarchitect Wim Verellen. Dankzij het mooie tuinontwerp en duidelijke plannen ben ik zelf aan de slag kunnen gaan! En nogmaals bedankt voor jullie goede tuintips!

Van Regenmortel Roger, Lommel

Uiterst vriendelijke en correcte mensen

Vooraf werd er duidelijke en volledige informatie gegeven over hoe de werken zouden verlopen. Dit deed ons vertrouwen in de firma sterk stijgen waardoor we ook beslisten om voor jullie te kiezen. Er was een goede opvolging van de afspraken en we zijn ook zeer tevreden over de uitvoerders. Uiterst vriendelijke en correcte mensen. Onze tuin werd vakkundig en met respect aangelegd!

Rudy Van Camp, Ham

Zeer tevreden over jullie werking

Wij zijn zeer tevreden over jullie werking. De afspraken waren steeds zeer correct alsook de timing van de uitvoering van de werken. Wij genieten ten volle van onze tuin dankzij jullie goede werk! Bedankt.

familie Vercammen, Herentals

Prachtige tuinaanleg

Langs deze weg wil ik u bedanken voor het mooie tuinontwerp en de prachtige tuinaanleg. We zien de zomer tegemoet met al deze mooie planten.

Jo Vermaelen, Zonhoven

Super geslaagd, onze droomtuin!

Originele ideeën en practische tuintips hebben van onze tuin een droomtuin gemaakt! Zet daar nog eens de goede opvolging van de werken bij en het vriendelijke personeel! super-geslaagd!

R Peeters, Kasterlee

Goede reclame

Bij deze willen we jullie team (zowel de klinkermannen als de planters) bedanken voor de mooie aanleg van onze tuin. Dit is goede reclame. Alsook bedankt om het probleem snel en zonder fouten op te lossen.

Familie De Wulf, Betekom

Dé ontdekking

Vele jaren hebben wij op een gazon met coniferen errond gekeken. Na een lang gesprek met u heb je ons kunnen overtuigen om een tuinplan te maken. Wel dit was voor ons dé ontdekking. Onze woning (met nieuw aangelegde tuin) is in waarde gestegen. Zeker nu je het zicht op het landschap hebt opengetrokken. Bedankt.

Familie Bollen, Tienen

Geweldige tuinontwerpen, we waren direct verkocht

Ik wil met deze mail de firma Tuinarchitectuur Verellen feliciteren. We werkten eerst samen met een andere tuinarchitect maar dit lukte maar niet. Jij zag onmiddellijk oplossingen voor ons probleem en ons vertrouwen groeide. Geweldig welke tuinontwerpen je aan ons voorstelde. We waren direct verkocht. De aanleg verliep perfect volgens timing en afspraak. Vrienden die bij ons op bezoek komen geloven niet dat onze tuin nog maar 6 maanden oud is. De planten doen het super.

Familie Vertessen, Turnhout

Stipt op afspraak en goede opvolging

Wij zijn super content met onze tuinaanleg. Iedereen komt stipt op afspraak, goede opvolging… kortom een mooie stadstuin waar wij van droomden.

Jan Laenen, Antwerpen