Prachtige tuinen

Tuinonderhoud – laat uw tuin optimaal tot zijn recht komen

Zoals u weet, is een mooie tuin het uithangbord van uw woning of bedrijf. Elke tuin, groot of klein verdient dan ook het juiste tuinonderhoud om deze optimaal tot zijn recht te laten komen.

Omdat hier heel wat bij komt kijken, is het na de aanleg van uw tuin mogelijk een beroep te doen op onze ervaren vakmensen die uw tuin tot in de puntjes verzorgen.

Diverse mogelijkheden:

  • Zo kan u opteren voor een tuinonderhoud op jaarcontract. Dit betekent dat wij uw tuin snoeien, bemesten en onkruidvrij maken wanneer nodig, het ganse jaar door. Dit kan wekelijks, maandelijks of een aantal keer per jaar, afhankelijk van uw tuin.
  • U kan ook opteren voor een seizoenssnoei. Dit wil zeggen dat wij de winter- en zomersnoei uitvoeren. Deze contracten worden op maat gemaakt, rekening houdend met u en uw tuin.
  • Maar ook de volgende tuinwerkzaamheden kunnen we voor u uitvoeren:  wintersnoei, snoei van hagen en snoeivormen, bemesting van de planten, bemesting en bekalking van het gazon, verticuteren van het gazon, onkruidvij maken waar nodig, vervangen van afgestorven planten, …
  • Met de juiste onderhouds- en snoeibegeleiding kan u uiteraard ook zelf aan de slag. We voorzien dan een overzichtslijst met waardevolle en persoonlijke onderhouds- en snoeitips.

Van ontwerp, tot aanleg en onderhoud: samen bekomen we het beste resultaat voor u en uw tuin! Meer info? Contacteer ons geheel vrijblijvend!